Autoverzekering voor professionals in de gezondheidszorg

0 DEDUCTUEEL

Ongeacht het voertuig en de bestuurder!> Ontdek al mijn voordelen > ONLINE SIMULATIE

Autoverzekering voor professionals in de gezondheidszorg

EXCEPTIONEEL TARIEF
€216/jaar*


Ongeacht het voertuig en de bestuurder!> Ontdek al mijn voordelen > ONLINE SIMULATIE
Vorige dia
Volgende dia

Autoverzekering voor professionals in de gezondheidszorg

0 DEDUCTUEEL

Ongeacht het voertuig en de bestuurder!

Autoverzekering voor professionals in de gezondheidszorg

UITZONDERLIJKE PRIJS

216 €/jaar

Ongeacht het voertuig en de bestuurder!

Exclusieve verzekeringsaanbiedingen voor professionals in de gezondheidszorg

AANBIEDINGEN VOORBEHOUDEN AAN LEDEN

Om van deze voordelen te profiteren, moet je lid zijn van de What's Up Doc club.
Nog geen lid? Registreer u via onderstaande knop of neem contact op met een RGF adviseur.
Gratis lidmaatschap voor klanten van RGF Group!

De RGF Groep: een partner voor de medische sector!

RGF Group, een toonaangevende verzekeringsmakelaar voor professionals in de gezondheidszorg, zet een nieuwe stap dankzij een strategisch partnerschap met een van de grootste verzekeraars van het land. Dankzij deze samenwerking kunnen unieke verzekeringsproducten op maat worden gecreëerd die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van professionals in de gezondheidszorg. Met deze belangrijke ontwikkeling bevestigt de RGF Groep haar engagement om gepersonaliseerde en doeltreffende oplossingen aan te bieden en zo haar positie als leider in de verzekeringssector te versterken.

Al meer dan 20 jaar is RGF Group de verzekeringsmakelaar voor spelers in de medische sector. Met een aanzienlijke expertise en specifieke vaardigheden om professionals in de gezondheidszorg op verschillende gebieden te ondersteunen: bescherming van personen en eigendommen, vastgoedtransacties, bankdiensten, optimalisatie en bescherming van activa.

Onze services zijn speciaal ontworpen voor :

  • artsen
  • tandartsen
  • apothekers
  • dierenartsen
  • of een andere functie op medisch gebied

Een ecosysteem ten dienste van professionals in de gezondheidszorg

Gesteund door het vertrouwen van meer dan 25.000 professionals in de medische sector en met een team van meer dan 100 medewerkers verspreid over Wallonië en Brussel, is de RGF Groep in de loop der jaren uitgegroeid tot de belangrijkste onafhankelijke makelaar voor medische beroepen.

Tien jaar geleden besloot RGF Group, dankzij de nauwe band met zijn klanten, een nieuwe stap te zetten door een uniek samenwerkingsnetwerk op te zetten dat speciaal is ontworpen voor medische beroepen: de Club Privilège What's Up Doc.

Vandaag zetten we een belangrijke nieuwe stap door onze krachten te bundelen met de Ethias Group. Ons doel? Samen unieke verzekeringsproducten op de markt brengen, speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van professionals in de gezondheidszorg. Deze strategische alliantie zal ons in staat stellen om een reeks exclusieve producten aan te bieden, zorgvuldig uitgedacht en ontwikkeld om zo goed mogelijk te voldoen aan de verwachtingen en eisen van mensen die werkzaam zijn in de medische sector. We zijn erg enthousiast over deze revolutionaire doorbraak, die symbool staat voor onze vastberadenheid om professionals in de gezondheidszorg op de meest effectieve en relevante manier te ondersteunen en te begeleiden, in elke fase van hun leven.

Leden van RGF Groep

Transparante, persoonlijke verzekeringsoplossingen

RGF Group is een grote speler met een solide aanwezigheid op de markt, die voordelige tarieven onderhandelt met zijn vele partners en dochterondernemingen. Onze zeer empathische adviseurs staan altijd klaar om naar uw behoeften te luisteren en uw wensen te begrijpen. Dankzij een scherpzinnige strategie en een gratis verzekeringsanalyse kunnen wij u de meest geschikte oplossingen bieden om uw vermogen, uw dierbaren en uw werknemers te beschermen. Bovendien wordt onze dienstverlening gekenmerkt door volledige transparantie en een vereenvoudiging van het verzekeringsjargon.

Met RGF Group kunt u er zeker van zijn dat u profiteert van uitzonderlijke producten en diensten, zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van professionals in de gezondheidszorg.

Bijstand en voordelen voor de gezondheidszorg

De experts van RGF Group komen naar u toe, thuis of in uw kantoren, om u een ongeëvenaard aanbod van op maat gemaakte diensten aan te bieden, perfect geschikt voor professionals in de gezondheidszorg.

We verleggen de grenzen van innovatie en stemmen onze oplossingen af op de unieke behoeften van elke klant. Of het nu gaat om het kiezen van een autoverzekering, het opzetten van een spaar- of pensioenplan, het ontwerpen van een gepersonaliseerde groepsverzekering, het beschermen of optimaliseren van uw vermogen, het overdragen van een erfenis, het verkopen of aankopen van onroerend goed of het afsluiten van een investeringskrediet, RGF Group is uw bevoorrechte partner. Dankzij onze geavanceerde expertise en onze vastberadenheid om de beste producten en diensten op de markt te creëren, kunt u uw activiteiten met een gerust hart ontplooien en ten volle van uw vrije tijd genieten.

Met RGF Group profiteert u van effectieve en relevante ondersteuning die aan uw verwachtingen voldoet.

Het belang van het kiezen van een gespecialiseerde partner

Gebruikmakend van haar uitgebreide ervaring en technische expertise in medische beroepen, heeft de RGF Group, in nauwe samenwerking met What's Up Doc, exclusieve producten onderhandeld met verzekeringsmaatschappijen en kredietinstellingen.

Onze expertise op dit gebied en onze diepgaande fiscale kennis maken het gemakkelijk om de theorie om te zetten in de praktijk, zodat we oplossingen kunnen vinden die zijn afgestemd op al uw behoeften.

Onze onpartijdigheid op het gebied van verzekeringen en kredieten vereenvoudigt de onderhandelingen. Bovendien kunnen we dankzij onze bankdienst elke aanvraag afhandelen tegen onklopbare tarieven.

*RC op €216 voor alle bestuurders en voertuigen. Dit tarief omvat geen volledige omniumdekking. Vraag naar een simulatie voor een exclusief aanbod met alle benodigde dekking.